20 vozila, preko 10 000 zadovoljnih klijenata...

Izlet - jednodnevni izlet Dubrovnik

Izlet Dubrovnik

Rezerviraj jednodnevni izlet Dubrovnik

Otkrijte zašto se Dubrovnik smatra pravim Jadranskim biserom te glavnim turističkim odredištem ljudi širom svijeta. Dubrovnik je grad na jugu Dalmacije. To je jedno od najistaknutijih turističkih destinacija u Sredozemnom moru, luka i središte Dubrovačko-neretvanske županije. 1979. godine Dubrovnik se pridružio UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Svaki kut ovog legendarnog grada je jedinstveno iskustvo. 

IZDVAJAMO

• Cjelodnevni izlet u Dubrovnik s Makarske Rivijere

• Ugodna vožnja u klimatiziranom vozilu

• Uživati ćete u prekrasnom panoramskom pogledu na dalmatinske otoke i prekrasnu deltu rijeke Neretve s beskrajnim poljima voća i povrća koje predstavljaju glavno gospodarstvo ove prekrasne površine

• Fotografirajte prekrasnu panoramu Dubrovnika

• Otiđite do zidina i uspenjite se stubama na vrh zidina koje vam omogućuju jedinstvenu šetnju okružujući Stari grad

• Fotografirajte se na istom mjestu gdje je snimljena popularna serija Game of Thrones

• Istražite sve skrivene kutove ovog povijesnog grada

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI

Nakon što vas pokupimo na unaprijed dogovorenom mjestu ili u vašem hotelu, započeti ćemo naše putovanje u Dubrovnik. U dvoipolastnoj vožnji do Dubrovnika uživati ćete u prekrasnom panoramskom pogledu na dalmatinske otoke i deltu rijeke Neretve. Na putu za Dubrovnik napraviti ćemo jednu malu stanku u Neumu, gradu Bosne i Hercegovine. Neum dijeli dva dijela Hrvatske. Kada dođemo u Dubrovnik, imati cete 4 sata slobodnog vremena da istrazite svu ljepotu i povijest Staroga Grada. Naš vozač će vam dati brosure i kartu grada te će vas obavijestiti o najvažnijim dijelovima grada koje morate posjetiti. Vaša avantura kroz najpoznatiji srednjovjekovni grad Hrvatske započinje na veličanstvenom ulazu Pile, koje se nalazi na vrhu Straduna, prekrasne glavne šetnice Starog grada. Posjetite palaču Sponza, Katedralu, Franjevački samostan... izbor je na vama i Dubrovnik je vaš da ga otkrijete!

DETALJI

Uključeno u cijenu:

- Prijevoz s klimatiziranim vozilom

- Cestarine i parking

- Svi porezi i PDV

- Brosure

Nije uključeno u cijenu:

- Hrana i piće

- Ulaznice

- Turistički vodič

- Napojnice (neobavezno)

 

Važno: PUTOVNICA ILI OSOBNA ISKAZNICA zbog graničnog prijelaza.

       

Rezerviraj jednodnevni izlet Dubrovnik

 

X