20 vozila, preko 10 000 zadovoljnih klijenata...
Jednodnevni izlet Dubrovnik

Izlet - jednodnevni izlet Dubrovnik

Otkrijte zašto se Dubrovnik smatra pravim Jadranskim biserom te glavnim turističkim odredištem ljudi širom svijeta. Dubrovnik je grad na jugu Dalmacije. To je jedno od najistaknutijih turističkih destinacija u Sredozemnom moru, luka i središte Dubrovačko-neretvanske županije. 1979. godine Dubrovnik se pridružio UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Svaki kut ovog legendarnog grada je jedinstveno iskustvo.

Izlet - jednodnevni izlet Dubrovnik

Jednodnevni izlet Slapovi Krke

Izlet - jednodnevni izlet Slapovi Krke

Istražite veličanstveni nacionalni park Krka, 7. nacionalni park u Hrvatskoj. Poznat je po velikom broju jezera i slapova. Ime je dobio po rijeci Krki koja je dio Parka. Krka je 1985. godine postala Nacionalni park. Prošećite drvenim stazama kroz prekrasan krajolik parka, doživite pjevanje rijetkih ptica i vidite mlinove vode koji već stoljećima rade.

Izlet - jednodnevni izlet Slapovi Krke

Jednodnevni izlet Split

Izlet - jednodnevni izlet Split

Pripremite se za zadivljujucu ljepotu grada Splita, glavnog kulturno-gospodarskog sredista Dalmacije i drugog po velicini grada u Hrvatskoj. Split je grad izgrađen oko palace rimskog cara Dioklecijana, jednog od najocuvanijih i najimpresivnijih spomenika rimskog doba u Europi. Povijesna gradska jezgra od 1979. godine nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske bastine. Uski prolazi i male ulice ovoga grada su ispunjene duhom Mediterana, a brojni muzeji i galerije nude vrijedne umjetnicke i povijesne zbirke. Posjetite Split i setajte na poznatoj Rivi da osjetite atmosferu ovog prekrasnog grada.

Izlet - jednodnevni izlet Split

Jednodnevni izlet Mostar

Izlet - jednodnevni izlet Mostar

Otkrijte glavne atrakcije oko Mostara na ovom pustolovnom izletu iz Makarske. Uđite u nase klimatizirano vozilo i krenimo u Bosnu i Hercegovinu. Uzivajte u prekrasnoj panoramskoj voznji do jednog od najvaznijih gradova Bosne i Hercegovine. Mostar je grad s dusom, lezi na raskrizju religija koji zive u harmoniji. Dok istrazujete svu ljepotu grada ne zaboravite odvojiti vrijeme i za tradicionalni bosanski rucak.

Izlet - jednodnevni izlet Mostar

Jednodnevni izlet Međugorje

Izlet - jednodnevni izlet Međugorje

Ovo je obilazak lijepog i svetog grada Međugorja. Međugorje je posebno mjesto koje posjecuju hodocasnici u potrazi za duhovnoscu i spokojom koji postoje ovdje. Međugorje je bio samo obican gradic u Bosni i Hercegovini do 1981. godine kada se skupini djece Djevica Marija ukazala na brdu. Dođite s nama i dozivite dan pun slave i blazenstva.

Izlet - jednodnevni izlet Međugorje

Jednodnevni izlet Plitvice

Izlet - jednodnevni izlet Plitvice

Fotografije zapravo ne mogu docarati iskustvo posjeta najljepsem Nacionalnom parku u Hrvatskoj. Budite spremni da cete dozivjeti bez presedana ljepotu velicanstvenih slapova, osjetiti lagani povjetarac svjezeg zraka .. To je dozivotno iskustvo. Kada uđete u sumsko podrucje, potpuno ste izvan svijeta kojem pripadate. Plitvicka jezera su najstariji, najveci i najljepsi nacionalni park u Hrvatskoj.

Izlet - jednodnevni izlet Plitvice

X