20 vozila, preko 10 000 zadovoljnih klijenata...

Izlet - jednodnevni izlet Slapovi Krke

Izlet Slapovi Krke

Rezerviraj jednodnevni izlet Slapovi Krke

Nacionalni park Krka i Trogir – jednodnevni izlet s Makarske Rivijere

Istražite veličanstveni nacionalni park Krka, 7. nacionalni park u Hrvatskoj. Poznat je po velikom broju jezera i slapova. Ime je dobio po rijeci Krki koja je dio Parka. Krka je 1985. godine postala Nacionalni park. Prošećite drvenim stazama kroz prekrasan krajolik parka, doživite pjevanje rijetkih ptica i vidite mlinove vode koji već stoljećima rade.

IZDVAJAMO

• Cjelodnevni izlet u Nacionalni park Krka s Makarske Rivijere

• Ugodna vožnja u klimatiziranom vozilu

• Otkrijte zanimljive povijesne činjenice grada Trogira

• Uživajte u danu daleko od gradske gužve i buke

• Uživajte u fascinantnoj šetnji kroz autentično obnovljeni ansambl malih kamenih kuća, radionica, izložaka i vodenih mlinica koji pokazuju kako se voda upotrebljavala da bi se život u selu učinio mogućim i održivim stoljećima prije.

• Odvojite vrijeme za kupanje i opuštanje u Roškom slapu, prekrasnom, mirnom, netaknutom dijelu prirode i naravno nakon toga kušajte tradicionalnu lokalnu hranu u tipičnoj dalmatinskoj konobi.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI

Nakon što vas pokupimo na unaprijed dogovorenom mjestu ili u vašem hotelu, započinjemo naše putovanje prema slapovima Krke. Uživati ćete u ugodnoj vožnji u našem klimatiziranom vozilu. Na putu do NP Krka zaustaviti ćemo se u Trogiru. Trogir je grad s jednom od najvećih povijesnih znamenitosti na svijetu, obiluje ljepotom i poviješću i zastićen je od strane UNESCO-a. Imati ćete jedan sat slobodnog vremena za istraživanje stare jezgre Trogira. Nakon dodira povijesti nastavljamo put prema prirodi. Kada dođemo u NP Krka, ostati ćete zadivljeni svježim zrakom i čistom prirodom. Imati ćete 3 sata slobodnog vremena za uživanje u svježem zraku i istraživanje čarolije. Posjetite veličanstveni Skradinski buk, najveći slap u parku i jedan od najljepših slapova u Europi. Nacionalni park Krka je "cudesna zemlja" za ljubitelje prirode, nauticare i ljubitelje planinarenja. Ne propustite slikovitu staru mlinicu koja je i danas u upotrebi, smještena u blizini slapova Skradinski Buk. Iskoristite priliku za plivanje u Donjem jezeru ili sjedite na obali i uživajte u mirnom ambijentu mjesta.

DETALJI

Uključeno u cijenu:

- Prijevoz s klimatiziranim vozilom

- Cestarine i parking

- Svi porezi i PDV

- Brosure

 

Nije uključeno u cijenu:

- Hrana i piće

- Ulaznice

- Turistički vodič

- Napojnice (neobavezno)

     

Rezerviraj jednodnevni izlet Slapovi Krke

 

X